Billedbehandling

Dette emne indeholder 7 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  pernille thisted 6 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Jan Petersen
Medlem

Hej

I Digitalfoto nr. 6 2008 kan man lave et typografi af egne billeder i PSE 6. Jeg har PSE 8. Når jeg kommer til trin3 kan jeg ikke få det til at lykkes med at billedet kan ses i teksten? er der nogen der har en løsning?

hej jeg bruger selv photoshop cs 5, men kan du uploade artiklen, eller kan jeg downloade den herfra skal jeg gerne se hvordan den er opbygget og give et bud


Jan Petersen
Medlem

  Hej jeg kan evt. scanne artiklen og sende den til dig?

  ok min mail er [email protected]

  hej jan jeg har åbenbart dumpet din mail i skraldespanden og slettet den helt. kan du få det til at virke

  hej Jan, så gentager de øvelsen med grafik i teksten i det nye blad nr. 7 2011.   ved lejlighed skal jeg da lige tjekke det ud, for lyder til de laver skygge på og andre mærkelige lækkerier, som jeg nu allerede synes jeg gør.  der er dog ingen tvivl om at det nye elements 9 med mulighed for at arbejde i lag giver mulighed for at lave den effekt jeg foreslog. en effekt jeg stadig synes er hurtigere og nemmere at lave på min måde end de beskriver. men du må gerne melde tilbage evt. på mail hvad du synes om min tutorial. kunne du finde ud af det? var den beskrevet godt og fyldestgørende? hvad manglede der og var den intuitiv nok?

   

  det var første gang jeg  har prøvet at beskrive en opgaveløsning derfor vil jeg sætte stor pris på feed back


  Jan Petersen
  Medlem

   Hej, jeg har svært ved at oversætte det fra CS5 til PSE8, men jeg har fundet ud af det andetsteds på nettet, men tak fordi du tog dig tid til at forsøge at hjælpe mig, god weekend

   bekom. ja det er ikke altid let at oversætte for min ide var kort et lag med billede og et lag med tekst placer tekst hvor du ønsker det. marker teksten og inverter markeringen så alt andet end tekst er makeret. vælgs så billedelag og tryk delete, så er alt billede der ikke fylder det samme som teksten fjernet.

   Du skal være logget ind for at fortsætte