Billedbehandling

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Jens Peter Nielsen 7 år siden.
Oprettet af
Annie Coroneos
Medlem

Jeg vil gerne hvide hvad der bedst kan betale sig. Jeg er ikke helt god endnu til Elements 8, men synes selv at jeg lærer hurtigt, og det er for mig en fornøjelse at arbejde med, men kan det svare sig at springe ud i cs5 extended, og får man mere for pengende, end ved at opgraderer til elements 9

Mvh. Mette


klander6624
Medlem

  Hvis du ikke er helt inde i eller særlig skrap til PSE8 vil jeg ikke råde dig til CS5, det er 5 gange så svært. Og som alm bruger altså du er ikke Pro Fotograf har du ikke noget at bruge CS5 til..

  Køb evt PSE9 den får flere og flere af CS5 funktionerne men de er bare lavet nemmere at have med at gøre, og desuden kan både PSE8 / 9 mange ting som CS5 ikke kan.

  Noget af det væsentlige som CS4/5 kan er jo maskerne og det er, såvidt jeg har hørt, kommet med i Elements 9, så hvis man også fik den bedre rawkonverter med, så havde jeg købt det.

  Men når du ikke er særligt skrap til Elements 8, så lær dog det program godt at kende og køb Elements 11 eller 12, når vi kommer dertil, hvis du altså har behovet til den tid.

  Skulle behovet så være der til den tid, så kan du jo overføre din dygtighed, som du har opnået i Elements direkte til den til den tid aktuelle CS-version.

  Du skal være logget ind for at fortsætte