Jeg kunne godt bruge noget konstruktiv kritik, til at arbejde videre med

Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  martin prestegaard 5 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Stine Hoffmann
Medlem

Jeg er en pige på 14 år der elsker  at tage billeder, og jeg kunne rigitg godt bruge noget konstruktiv kritik, så det ville være super hvis i ville skrive noget!

Beskriv dit billede

exif | Aperture: f/5.6 | Camera: Canon Canon EOS REBEL T3 | Exposure time: 1/800 | Focal length: 55 mm | ISO: 125

Tolau
Medlem

  Det er klart du vil have noget kritik at dit billede.

  Jeg syntes det er et flot billede, du får vandet til at se klart og lækkert ud, opsprøjtet ville være bedre, hvis du havde fået det hele med, så man kunne se toppen også.

  Men jeg kan godt lid det du har lavet.

  Hvis du vil have kritik af dine billederm, vil du få lidt mere aktivitet på http://www.fotostart.dk

  Hej Stine,

   

  Det er efterhånden et stykke tid siden du efterlyste kritik, og har forhåbentlig kastet dig ud i at poste billeder alle mulige steder, for at høre meninger…

  Det er fedt at du er åben overfor kritik, men hvis jeg skulle kunne sige noget konstruktivt ville jeg være nødt til at se flere billeder, og gerne også nogle linier om hvad du selv tænker om billederne.

  Det er sjældent konstruktivt at kritisere et billede – det er langt mere spændende (og lærerigt) at kritisere fotografens valg af vinkel, teknik, tidspunkt, idé etc., altså handlingen bag billedet – man er nødt til at have en fornemmelse af hvor fotografen er i sin fotografiske udvikling, så ens kritik også kan have en snert af pædagogik over sig – er det volapyk eller giver det mening? 

  I hvert fald: Held og lykke med fotograferingen – det er den bedste hobby 🙂 !

  Mvh Martin

  http://www.martinpaldanphoto.blogspot.com

  Det er et flot billede, men måske ville det have været bedre, hvis man kunne se hele vandsprøjtet. Måske i fremtiden tag billedet så der er mere af vandet(eller what ever du fotograferer) og så klip de ting væk du ikke vil have i Photoshop. Det er nemmere at klippe væk fra sine billedere end at lægge til.

  http://www.vedk.dk

  Du skal være logget ind for at fortsætte