Photoshop-skolen

Dette emne indeholder 11 svar, har 6 stemmer og blev senest opdateret af  michael80 4 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Hvadmåjeghedde
Medlem

Er helt ny når det kommer til digital fotolgrafering. Vil derfor meget gerne erhverve mig Photoshop-skolen, som I reklamerer for på alle siderne her, da jeg heller ikke har nogen erfaring i digital billedbehandling. Jeg vil bare ikke have et abonnement, da jeg allerede har et. Derfor. Findes der et link hvor man klan købe den uden abonnement? Eller har jeg bare ikke fundet det endnu?


klander6624
Medlem

  Digital foto tækkes kun  nye kunder, men søg på YouTube der findes 1000 vis af videoer med Phoshop hvor man kan lærer meget.

  Mange tak for dit svar. Jeg ved godt at jeg kan se videoer med undervisningscd'ere på YouTube. Kan også se en masse på Adobe.com. Jeg kunne bare godt tænke mig at kunne tage bogen, eller for den sags skyld en manual med på toilettet eller i toget. Har lige anskaffet Elements 11 og Premiere Elements 11. Ingen manualer. Snøft.


  BKD-foto
  Medlem

   Jeg er også meget utilfreds med at man kun kan købe bogen og CD'en, hvis man samtidig bestiller et abonnement , da jeg i forvejen er abonnent på bladet, der burde være de samme fordele for os om ikke flere da vi jo har abonneret på bladet.


   Allan Gabe
   Medlem

    Kære Dan og Bent K

    Som abonnenter kan I selvfølgelig også købe Photoshop-skolen. Alle som kontakter kundeservice og opgraderer deres nuværende abonnement til et 9-numres løbende abonnement får bogen kvit og frit 🙂

    Hvis I allerede har et løbende 9-numres eller helårs-abonnement kan I købe bogen for halv pris.

    Læs, hvordan I kontakter kundeservice her:

    http://digitalfotoonline.dk/kontakt

    Med venlig hilsen
    Allan Hjelm Gabe
    Digitalfotoonline.dk

     

    Ok, fint nok. Tak. Har lige opgraderet til helårs-abonnement. Men bortset fra det, bør det jo stadig være muligt at købe den som almindelig abonnent. Det er jo trods alt ikke alle, der har plads i budgettet til at betale for mere end 2 blade. Desuden er det fra forretningsperspektiv yderst fornuftigt at forkæle sine kunder og få dem til at føle sig påskønnet og velkomne. Jeg må godt nok indrømme, at jeg studsede lidt (eller meget) over, at det kun var nye abonnenter, der ville få rabat. Nu får jeg den jo så helt gratis og sparer en masse penge på posthuset. Hurra for det; men vil I ikke nok være søde at give almindelige abonnenter mulighed for at købe den?


    Allan Gabe
    Medlem

     Kære Dan

     Abonnenter med to numres abonnement, kan vælge at konvertere til et halvt- eller helårsabonnement og få bogen med i købet, som du også har gjort. Men det er altid rart med nye forslag, tak for det – vi vil bestemt tage det op til overvejelse i løbet af det nye år.

     Med venlig hilsen
     Allan Hjelm Gabe
     Digitalfotoonline.dk


     BKD-foto
     Medlem

      Mange tak, det vil jeg gøre?


      Anonym

       Jeg vil også gerne have Photoshop bogen og cd, er helårs abonnement i forvejen, overvejer at sige det op for at genstarte for at få kursuset, jeg syntes det er dårlig behandling af trogne kunder uha.

       Venlig Hilsen Jørgen Simonsen 


       BKD-foto
       Medlem

        Hej Allan

        Nu har jeg forsogt at opgradere mit halvårs abonnement til et helårs men den hopper hele tiden tilbage til halvårs så hvad gør jeg forkert?

        Mvh Bent Danielsen


        BKD-foto
        Medlem

          

         Det ville være rart med et svar.

         Mvh. Bent Danielsen


         michael80
         Medlem

          jeg satser på at holde denne her også. jeg sidder og arbejder med den første øvelse på side 18. men bruger psd til det. der har jeg ikke smart brush tool, så hvordan gør jeg det trick i psd

           

          jeg oprettede en maske ovenover med en gradient fra sort til transparent og blendmode overlay for at mørkne himlen og viskede så effekten ud på marken, men hvad med at lysne.

           

          iøvrigt min cd mangler billedet til øvelsen på side 22

          Du skal være logget ind for at fortsætte