Problemer med Elements 10/Organizer

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Dan Bundgaard 5 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Anna Petersen
Medlem

Hej alle.

Jeg har fornylig anskaffet mig Photoshop Elements 10, men har haft lidt problemer med det medfølgende program Organizer. 
Når jeg fra Organizer vil hente et billede over i Elements Editor, begynder Organizer at "Searching for missing file", hvilket tager en krig (ca. 1 min.). Er det normalt?

Efter et billede er blevet billedebehandlet (eller bare åbnet) i Editor, kan billedet ikke vises i Organizer efterfølgende. Der vises kun et timeglas, der hvor billedet burde have været vist. Gemmer jeg mon billedet forkert?

Håber I kan hjælpe smiley.

– Anna.

[[email protected]]

Hej alle.

Jeg har fornylig anskaffet mig Photoshop Elements 10, men har haft lidt problemer med det medfølgende program Organizer. 
Når jeg fra Organizer vil hente et billede over i Elements Editor, begynder Organizer at "Searching for missing file", hvilket tager en krig (ca. 1 min.). Er det normalt?

Efter et billede er blevet billedebehandlet (eller bare åbnet) i Editor, kan billedet ikke vises i Organizer efterfølgende. Der vises kun et timeglas, der hvor billedet burde have været vist. Gemmer jeg mon billedet forkert?

Håber I kan hjælpe smiley.

– Anna.Broblemet kan opstå hvis du flytter dine fotos på din hardisk eller omdøber dem efter du importeret dem med organizer og har gjort nogen af delene skal du vise organizer hvor de er

[/quote]

Du skal være logget ind for at fortsætte