60D

Dette emne indeholder 19 svar, har 14 stemmer og blev senest opdateret af  Janne Bavnhøj 6 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Signe Ryborg
Medlem

Kære alle

Er det bare mig, eller virker det som om, at alle billeder i 60D konkurrencen bliver bedømt med en stjerne?? Synes det ser lidt underligt ud, at stort set alle billeder er bedømt til at være rasende ringe?surprise

mvh Signe

Jeg må gi dig ret.. Jeg syntes også det ser lidt mærkeligt ud…

Billederne bedømmes af brugere som sikkert selv har uploadet et billede som de vil have vinder, derfor stemmer de andre ned. Så det er ikke så underligt. Jeg syntes det er synd sad

MVH Rasmus


PPoulsen
Medlem

  Ja de (Digital Foto) skal ikke ha' ros for sådan en konkurrence….

  Man burde nemt og elegant kunne klikke sig igennem dem UDEN at skulle scrolle for at klikke videre i billederne. Og burde kunne se billederne større og kvaliteten af det man ser kommer ikke frem. Har selv uploadet et billede som jeg VED er skarpt men det er det absolut ikke når man ser det her 🙁

  Mvh Per


  Signe Ryborg
  Medlem

   godt at høre jeg ikke er ene om den oplevelse. Det er sgu ringe, hvis folk går ind og stemmer andres billeder ned for at fremhæve eget. sad. Dårlig stil, må man sige – Ærgerligt.


   ISO100
   Medlem

    Kan tilslutte mig jeres utilfredshed. Havde sitet og konkurrencesiden så bare været hurtigere, men det er gabende langsomt og nærmest brugerfjendsk. Det må jo være fordi de ikke har resourcer til at lave et ordentligt site. Så er de jo selvfølgelig lovlig undskyldt.

    Når jeg sammenligner med stort set et hvilken som helts andet fotosite, så er der plads til rigtig mange forbedringer herinde

    Det er en skam at blad og service for alle os trofaste abonnenter ikke hænger bedre sammen.

    Jeg skal dog ikke undlade at rose de mange gode og instruktive videokurser. De er tilgengæld i top. 

    Hey deltagere,

    Jeg tilslutter mig utilfredsheden:

    #  Afstemningsformen er frustrerende.  Der er tydeligvis personer, der ikke *bedømmer* konkurrenternes billeder, men bare *nedstemmer* for at promovere deres eget indlæg.  Antallet af facebook-venner synes at være af afgørende faktor, og ikke så meget indlægets kvalitet.

    #  Upload er forvirrende og man kan ikke rette sin billedtekst efterfølgende.  Der er nogle sære begrænsninger på filstørrelse.

    #  Men det værste må næsten være: Brede fotografier favoriseres over høje!  I oversigten vises de brede rigtigt mens de høje smadres ved en amatøragtig og hjernedød beskæring.  Folk der stemmer ud fra det rod de ser i oversigten, vil have svært ved at give en høj karakter.

    Jeg må indrømme, at jeg havde ventet en mere professionel oplevelse er hos et ellers udmærket fotomagasin; som minimum at mit fotografi bliver håndteret med en vis portion forkærlighed for faget og ikke sakset til uigenkendelighed; men jeg troede også, at jeg deltog i en rigtig afstemning fremfor stjernemudderkastning.

    Det er meget mulig, at jeg har lavet selvmål idet brokker mig samtidig med, at jeg har et  indlæg og konkurrencen ikke er slut endnu.  Men jeg er nødt til at støtter på omkring de klager, der allerede er indgivet.

    Måske man skulle prøve at tæller summen af stjerner i stedet for gennemsnittet.  Det ville vende alle de negative stjerne til positive og give bagslag til dem, der bevidst stemmer ned =)

    Fremover skulle man seriøst gå i tænkeboks mht. afstemning inden man sætter en konkurrence som denne i værk.  Måske man først må have lov at stemme, når alle billeder er sendt ind?  Måske hver deltager kun har f.eks. fem stemmer at give?  Måske der kun skal være en "Like"- eller "Synes godt om"-knap? Jeg er ikke statistikekspert, men noget skal i hvert fald forbedres.


    Mvh
    Stephan,

    http://digitalfotoonline.dk/photos/gynge-i-magnolietrae

     

    Tilslutter mig også lidt af det i siger,Hvad er det man ikke forstår ved at billedet ikke må være manipuleret ????.

    Mit billede ligner også et eller andet skidt fordi det ikke er i bredformat.

    Synes også der billeder der er rigtig flotte, hvorimod man så kan se et billede der ikke udtrykker noget som helst men dog har mange gule stjerner ???.

    Ser skeptisk på dette.

    Nøjagtig det samme system på Elgigantens fotokonkurence.

     ØV og atter ØV.

    Henrik Monson.

    Det kunne være rart med en kommentar fra redaktørerne.

    Nu hvor der er så meget snak om den 60D konkurence, er der så nogen der kan fortælle mig hvor man på hjemmesiden kan se hvem der overhovet har vundet.. Og evt. se vinderbilledet..??

    Såvit jeg kan huske stod der at det skulle det offentlig gøres den 25/7…

    Eller er det bare mig der ikke kan finde rundt på siden..? hehe 🙂


    Steen Jensen
    Medlem

     På kameratest.dk har man i fotokonkurrencer 5 stemmer pr bruger.

     Man kan så selv bestemme om man vil bruge dem på et billede eller fordele på flere. Man kan stemme på sit eget, men igen det kan alle andre jo så også..

     Ja hvornår bliver vinderen offentliggjort?

     Gad vide om de revudere konkurrencen, siden man ikke har hørt hvem vinderen er?

      

      

      

     http://digitalfotoonline.dk/photos/lys-i-natten

     Jeg syns det er bemærkesels værdigt at der overhovedet ingen kommentar er fra nogen som helst redaktør her eller nogen form for information om det på hele siden…

     Men de har åbenbart kunder nok der køber deres magasin, og behøver ikke yde 5min support på deres hjemmeside om dagen for at få yderligere god omtale.. Men det er jo fair nok hvis man ikke gider det, det er jo op til folk selv hvordan man driver en forretning..
     Men i betragtning af hvor mange der uploadede et billed, for slet ikke at tale om alle deres venner der oprettede sig for at stemme, så kan det da nok blive til rimlig meget mund til mund omtale skulle man mene…

     Jeg er spændt på om der overhovedet bliver offentliggjort en vinder i den konkurence, siden det snart er 14 dage siden den skulle ha været her.. eller om de bare beholder kameraet selv.. lol

     Mon der snart sker noget?

     Mon der snart sker noget?

     Du skal være logget ind for at fortsætte