Billigere i USA?

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Flemming Larsson 6 år siden.
Oprettet af
Willy Madsen
Medlem

Nu skal jeg snart til  Chicagoog ville høre om der er nogle der generelt ved om priserne er billige derover hvad angår kameraer? Jeg søger ikke et spejlrefleks men det er ligger lige under, så et digital kamera ala. http://www.dpreview.com/reviews/nikond200/.

tror vist det bare er et digital med flere funktioner ikke sandt? Men hvis jeg kan spare penge ved at købe i USA så gør jeg det 🙂

Noget bør du kunne spare, men vær opmærksom på, at visse ting ikke er, som når du køber et kamera i danmark:
Opladeren er måske anderledes, da de kører med 120 volt på deres elnet, måske kan du nøjes med at skifte ledningen til laderen, eller stikket, da en del ladere i dag kan køre både 120 og 230 volt.
Det er ikke sikkert du kan få dansk sprog i menuen.
Nogle kameramodeller hedder noget andet i USA, f.eks. canon eos 600D, det hedder i USA Rebel T3i.

Nikon D200 er et ca. 6 år gammelt digitalt spejlreflekskamera – den nuværende version hedder D300 eller D300s, der er et par år gammel og hvor mange  forventede en afløser (D400?) dette efterår.

 

Hvis det kamera du ender med at købe kan skifte objektiver, er det enten et spejlrefleks eller et af de "spejlløse" som bl.a. Microfourthirds. Sådanne laves af Olympus (PEN-serien), Panasonic (GF/GH/GX-og et tal), Sony (NEX-…) samt Samsung.

Der findes et par andre systemer, hvor du kan skifte objektiv – f.eks. Leica's målsøgerkamera, men det er ret dyrt.

Du skal være logget ind for at fortsætte