Fotobog – hvor?

Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  HGOT 2 år siden.
Oprettet af
marianielsen90
Medlem

Jeg står og skal have lavet en fotobog med en masse billeder fra en rejse tidligere på året. Billederne er primært natur, hvor der er masser af farver og mange nuancer på de fleste af billederne.

Jeg er dog meget i tvivl om, hvor jeg skal få lavet den, og om der er den helt store forskel, eller de i virkeligheden mere eller mindre kommer fra samme sted. Jeg har kigget her http://www.dinfotobog.dk/fotoboger og synes det ser fint ud, og at priserne lader til at være i din billige ende.

Men er der nogen der kan komme med en grund til, hvorfor jeg skal betale meget mere, som nogen andre steder kræver, eller de bare prøver at skumme fløden?


knerk-e9a3ed328d
Participant

  Hej Maria

  Prøv at kigge ved Pixum.dk dem har jeg brugt før, de laver faktisk nogle pæne bøger til fornuftig pris.


  hebca
  Participant

   Hej Maria

   Jeg har prøvet http://www.billedbutikken.dk i Odense. Kvalitet helt i top, men ikke den billigste.

   Hilsen  Henning

   http://www.fotofusker.dk


   HGOT
   Medlem

    Jeg har lavet mange fotobøger – vil helt sikkert anbefale enten cewe eller pixum – de produceres samme sted. Skal det være ekstra flot så vælg digital mat papir – virkelig flot, men også lidt dyrt. Jeg vil aldrig bruge de tilbud som man kan få f. eks på spotdeal mv. – jeg har prøvet det en enkelt gang og kvaliteten var dårlig. Er der skader på bogen ved fremsendelse eller fejl – også som du selv har lavet, bytter de den uden beredning ikke at forglemme.

    Du skal være logget ind for at fortsætte