HD kvalitet på dvd

Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  henninge 6 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Birthe Petersen
Medlem

Jeg har et Canon PoweShot SX 221 IS, som bl.a. optager video i HD kvalitet. Når jeg viser videoen direkte fra kameraet via HDMI kabel på mit HD tv vises videoen i HD kvalitet. Men hvis jeg downloader videoen til min pc og derefter brænder en dvd, som jeg så afspiller på min afspiller som er sluttet til fjernsynet er kvaliteten ringe. Hvordan opnår jeg HD kvalitet på den dvd jeg brænder?

Mvh

Birthe Petersen


Erik Torp
Medlem

  Det kan du desværre ikke. For en dvd kan ikke vise i HD.

  Tak for svaret. Kan jeg så muligvis creere en video i HD format v.h.a. f.eks. Roxio Creator, som jeg så afspiller i en HD medieafspiller f.eks. Western Digital TV Live.


  Erik Torp
  Medlem

   Ja. Det burde du kunne. Så længe at du ikke brænder det på en dvd. En almindelig dvd er ikke i stand til at vise 1080p, men hvis du har en medie afspiller der kan vise HD, så vil der ikke være tab af kvaliteten.


   henninge
   Medlem

    Du kan sagtens brænde HD-materiale på en almindelig dvd men det fylder meget. Du kan højst have ca. 30 min. fuld HD-materiale på en alm. dvd. Du kan derimod ikke afspille dvd`en i en almindelig afspiller men skal bruge en blue-rayafspiller, der kan købes til en rimelig pris.

    Mvh

    Henninge

    Du skal være logget ind for at fortsætte