Hurtig kortlæser

Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Flemming Larsson 5 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Peter Henriksen
Medlem

Hejsa folkens.

Jeg har et Nikon D3100 hvortil jeg har købt et Sandisk Extreme 16 GB SD kort der ifølge Sandisk selv skulle kun læse/skrive med ca. 100 mb/s.

Når jeg overfører billeder fra kameraet til computeren via USB-kabel går det dog ekstremt langsomt (jeg ved ikke om det er USB 1.0, 2.0 eller hvad det er for et kabel jeg har).
Jeg kan så læse mig frem til på nettet at det tit er meget hurtigere at overføre ved at tage kortet ud af kameraet og sætte det til computeren via en kortlæser.

Jeg vil så gerne invistere i sådan en fætter, men jeg kunne forestille mig at der også er hastighedsforskelle på sådan nogle.
Er der nogen af jer der kender til en bestemt kortlæser man skal købe hvis man gerne vil have en hurtig en? Jeg vil gerne have at det går så hurtigt som overhovedet muligt.

Tak.


knerk-e9a3ed328d
Participant

  Hej Peter

  Prøv at kigge på denne her

  http://www.kamerashop.dk/product/hama-cf-kortlaser-108039-usb-3-0-sort-108039/

   Jeg bruger den selv og den fungerer ganske udmærket.

  Venlig hilsen

  Knud Erik

  USB3-kortlæser kan anbefales (jeg har selv en af andet fabrikat), men det kræver at din PC har USB3 for at udnytte den større hastighed – ellers kører den "bare" med USB2-hastighed.

  Tak for svarene.

  Jeg ved faktisk ikke om min computer har USB 3.0, men jeg tror da bare at jeg køber sådan en USB 3.0 kortlæser alligevel, så ved jeg da at det ikke er den der begrænser. wink

  Du kan se på USB-stikkene om det er USB2 eller USB3 – de USB3-stik jeg har set  (i computere samt i kablerne) har blå "indmad", hvor USB2 normalt har hvidt eller lysegråt.

  Men du vil jo være fremtidssikret hvis først den næste computer har USB3.

  Du skal være logget ind for at fortsætte