Kamera telefon

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  mbernholdt 1 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
Aaselund
Medlem
Hej :offtopic: 

Jeg ved godt at det er et lidt skævt forum at stille følgende spørgsmål i. Men vil gerne have en reel og seriøs vurdering af hvad der tager de bedste billeder og derfor prøver jeg her.

Kort baggrund: På jobbet har jeg lavet en app til Android der kan tage billeder, navngive dem på den måde jeg gerne vil have det og sende dem til firmaets server. App'en skal bruges til at tage billeder af materiale i vores produktionshaller, hvor belysningen nogle steder nok vil være tvivlsom/begrænset. Blitz er ikke altid en mulighed da vi tager billeder af stål som i nogen grad vil skabe genskær på billederne. Så det det skal kunne tage fornuftige billeder i tvivlsom belysning – uden blitz. Derudover skal den kunne tage skarpe billeder tæt på materiale da det ofte er detaljer på ståloverflader der skal tages billeder af.

Er der nogen der kan give mig en reel objektiv vurdering af hvilke Android modeller der bedst lever op til disse krav uden for mange "jeg kan bedst lide Samsung telefoner så derfor er de bedst til alt" vurderinger.

//Jan
 

Hej Jan.

Jeg kigger selv efter ny mobil og i den forbindelse også efter hvor godt kameraet er.
Efter at have læst og set forskellige test igennem på internette, er jeg kommet frem til at der efter min mening er 2 mobiler der skiller sig ud. Det er LG G4 og Samsung S6.
På LG G4 har man mulighed for at instille kameraet manuelt, altså instille iso, exponering, hvidbalance etc.
Jeg har ikke fundet ud af om man kan det på Samsung S6.
Jeg har kigget på følgende danske side.:
Mobilsiden.dk
Meremobil.dk
Mobil.nu og
diverse andre udenlandske sider.
Udover kameraet ser jeg selvfølgelig også på de andre specifikationer og prisen, da jeg har et maks. for hvad jeg vil give for en mobiltelefon.
Om det så bliver LG eller Samsung, ved jeg ikke endnu.
Håber du kan bruger min vurdering.

Mvh.
Jørgen Hansen


mbernholdt
Medlem

  Hej Jørgen og Jan

  Jeg er den lykkelige ejer af en S6 og den har uden tvivl det bedste mobil kamera jeg har set til dato.

  Standard kamera appen i S6 har alle manuelle indstillinger iso, hvidbalance, lukkertid mm. hvis man vælger PRO tilstand, og så kan det zoome tæt på emner hvis man er til makro fotos, noget jeg bruger en del er det indbyggede stemmekontrol hvor man siger "capture" så får man ikke bevæget kameraret når man har fokuseret og stillet skarpt på emnet.

  Her er et fuldopløseligt link til billedet: https://drive.google.com/file/d/1JfFHGtKfqPTcE8_hzqwtT5XJW-p7OPh8zg/view

  God weekend. 

  exif | Aperture: f/1.9 | Camera: samsung SM-G920F | Exposure time: 1/33 | Focal length: 4.3 mm | ISO: 100

  Du skal være logget ind for at fortsætte