Kamera til konfirmand

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Peter Nørgaard 1 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
mutti-dutti
Participant

Hej, min datter på 14 år ønsker sig et spejlreflekskamera, men hvad skal jeg købe. Hun har lidt erfaring fra mit Nikon D3000, som jeg desværre solgte uden at vide, at hun var interesseret i at bruge det.

Hvad kan I anbefale?


hebca
Participant

  Hej

  Du kan orientere dig lidt ved at klikke på 'nyheder' øverst på denne side og derefter på 'de bedste kameraer til konfirmanden'. Ud over de nævnte vil jeg da også anbefale Pentax K-50 – ikke mindst hvis din datter er den sporty type.

  Hilsen  Henning

  http://www.fotofusker.dk

  Kan bestemt anbefale Canon 1200D. Det har en fremragende billedkvalitet, er nemt at bruge, har de fleste rigtige foto- ting (bl.a. raw formatet, hvis hun vil mere), men også udmærkede automatiske programmer. 18 M pixel er ideelt til en APS-C sensor,. Kit-objektivet 18-55 mm STM IS er OK men en udvidelse med en Canon EF-S 10-18 mm IS og en 55-250 mm IS kan anbefales og er økonomisk overkommelige. Min datter startede med et Canon 1100D til konfirmationen og har været virkelig glad for det. Det har lært hende at fotografere uden det har været svært. Canon 1200D kan erhverves for omkring 23 – 2400 kr idag, da dets afløser 1300D netop er annonceret. Der er ikke den store forskel, det har fået Wifi og NFC, men der skal så nok lægges mindst 1500 kr mere. Brug dem hellere på en 55-250 mm IS zoom i stedet. IS er = billedstabilisering = ingen rystelser ved lange eksponeringstider, super til en begynder.

  Du skal være logget ind for at fortsætte