Overførsel af billeder fra kort til PC – hjælp søges

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  vestergrd 4 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
vestergrd
Medlem

Jeg har tidligere brugt Nikons Picture Projekt til at overføre mine billeder til PC'en, selvom jeg ikke længere har et Nikon kamera. Men nu har jeg fået ny maskine med windows 7 og der kan jeg ikke få Picture Projekt til at virke.

Det var ellers godt for jeg kunne kalde mine billeder det jeg ville nemlig: ÅÅMMDD + Beskrivelse af billedet + et 6 cifret fortløbende nummer.

Nu er jeg næsten kommet til billede nummer 100.000 og jeg kan ikke finde et program til at overføre billederne, som vil lave en fortløbende nummerering med 6 cifre.

Jeg har Photoshop og andre programmer, men de kører mest bare med 4 cifre og det er ikke godt nok for mig.

Er der nogen der kan hjælpe mig?

Mange hilsner

Niels

 

Prøv at "højreklikke" på ikonet. Vælg derefter "Egenskaber" og "Kompabilitet". Vælg "kør dette program som Windows XP" klik på "OK" og du skulle nu være tilbage igen. Prøv nu at starte programmet op.

 

Venlig hilsen

Mogens Christensen


vestergrd
Medlem

  Hej Mogens

  Tak for svaret, men det virker stadig ikke. Når jeg sætter kortlæseren til så dukker pictureprojekt op i menuen, og når jeg klikker på den så kommer programmet frem som det skal, men uanset hvad jeg gør, så finder programmet ikke nogen billeder at overføre – underligt.

   

  Mange hilsner

  Niels

  Du skal være logget ind for at fortsætte