Problemer med upload af billeder, dårlig service, skuffet over svar fra Digital Foto

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Allan Gabe 2 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
nis1
Participant

Ja som det fremgår, er jeg meget skuffet over Digital Foto, og overvejer at afmelde mit abbonnement.
Fra starten havde jeg problemer med at skulle logge på hele tiden, det blev langt om længe rettet.

Senere havde jeg problemer med at uploade billeder i konkurrence og efter mange forsøg fik jeg endelig et billede uploaded, dog kun denne ene gang , da problemet er det samme igen.

Under vis dit billede, kan jeg nu heller ikke uploade billeder, et enkelt lykkedes det med, og der efter kommer der hver gang en fejlmeddelse.
Efter at have skrevet til Digital foto, var forslaget at forsøge med en anden browser.
Det forsøgte jeg med bl.a. Explore, firefox og crome, og nulstillede også browseren, rensede ud i overflødige filer m.m. intet hjalp.
Efter endnu engang kontakt til Diigital Foto, får jeg bare denne besked:

Tak fordi du rettede henvendelse til os.

Jeg beklager, at du oplever problemer, vi har desværre ikke mulighed for at gøre yderligere. Jeg vil råde dig til at forsøge igen og sørge for, at det foto du uploader ikke er for stort/ tungt (det kan eksempelvis være filtype eller pixelstørrelse der er problemet) og at du har en god netforbindelse. Du kan også forhøre dig om problemet under fanen Forum på Digital Fotos hjemmeside.

Med venlig hilsen
Kristine Kristiansen
Kundeservice

Jeg bruger JPEG, fil størrelse under 10 mb. internet hastighed 45/15, hvad pokker skal jeg gøre mere når jeg følger forskrifterne og intet hjælper, og der ingen hjælp er at hente fra Digital Foto, som skriver at de ikke læser i forum, intet hjælp fra dem..

Har andre samme problemer , så bombarder Digital Foto med jeres problem, så de forstår, at hvis vi fortsat skal støtte dem ved at købe deres blad, og kunne bruge det digitale system i forum, så må de vågne op og gøre noget for skidtet virker.
Med venlig hilsen
Bruno Nissen
abbon. nr. 8754027863


Allan Gabe
Medlem

  Kære Bruno Nissen,
  Tak fordi du tog dig tid til at skrive om problemerne med billedupload til os. Der har periodisk været problemer med billedupload i vores forum, og det beklager vi meget.

  Du kan til enhver tid finde løsninger til evt. problemer via siden

  http://www.digitalfoto.dk/faq

  Vi arbejder for øjeblikket på højtryk med en helt ny digital platform til Digital fotos hjemmesider og fordelszoner og håber, at de nye, moderniserede digitale løsninger vil afhjælpe nogle af de problemer læserne af og til oplever på vores gamle platform. 

  Med venlig hilsen

  Allan Hjelm Gabe
  Webredaktør
  Digital Foto

   

  Du skal være logget ind for at fortsætte