Skal det være bærbar eller stationær ?

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  klander6624 5 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Fototøzen
Medlem

Jeg står og skal købe nye computere. Så hvad er bedst når det er til at photoshop cs5.1 med.
Håber der er nogle der har nogle tips og ideer .

Mednindre du bruger den flere forskellige steder vil jeg anbefale en stationær med en GOD grafisk skærm.

Eftersom en stationær har væsentligt lettere ved at slippe af med varmen end en bærbar, så kan du få/få lavet en stationær med langt kraftigere hardware (CPU og især grafikkort). Desuden har den staionære meget bedre udbygningsmuligheder end en bærbar, både hvad angår RAM og antal harddiske. Harddiuske til stationære (3½") er typisk hurtigere end hardiske til bærbare (2½"). SSD-diske er idag for dyre til andet end systemdrev.

Desuden er en bærbar skærm ikke det bedste til grafikarbejde, jeg anvender en 24" grafikskærm på min stationære. De skærme,der følger med de billige bærbare har typisk for lav oplkøsning til seriøst grafisk arbejde, medmindre du anskaffer en "slæbbar" (med 17-20" skærm).

Jeg har både en stationær og en bærbar der KAN anvendes til grafisk arbejde. Den bærbare har 8GB RAM, den godt 1 år gamle stationære kan udvides til 24GB.


klander6624
Medlem

    [[email protected]]Jeg står og skal købe nye computere. Så hvad er bedst når det er til at photoshop cs5.1 med. Håber der er nogle der har nogle tips og ideer .[/quote]

    Hvis du ikke skal flytte rundt med PCen så vælg en stationær, du får meget ere for dine kr og eks en Intel I5 i en bærbar er ikke det samme som en Intel I5 i en Stationær. Og som Flemming siger er HD i en Stationær meget hurtigere end i en slæbbar, Jeg har selv en slæbbar Acer på 18,4"  med Intel I5 540 8 GB ram og så en 5400 omdr HD, og den er ikke sjov at redigere billeder på selv om den har et hurtig GF kort som kan klare BF 3 osv. Skærmen i 98% af de bærbare er ikke værd at se billeder på, selv en alm 24" til 1500 er dobbelt så god.
    Skal det være bærbar så vælg Apple..

    Du skal være logget ind for at fortsætte