Smartphones så gode som DSLR?

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  klander6624 5 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Henrik Malmvig
Medlem

Der var et par jubleidioter i go morgen tv der frydede sig over at nu var smartphones med sine 12 mega pixel og lavt blændetal på 2.8f selv blevet konkurrence dygtige med System kameraer og DSLR. De tog et billed af Dronningen som lignede noget man sku tro var løgn og udtalte på tv: 

"Jeg gjorde det, fordi det giver et bedre billede. Æstetikken bliver bedre, end når jeg bruger mit almindelige, store professionelle kamera. Det ser simpelthen federe ud"

Kan vi ikke fået en test i bladet til belysning af om dette virkeligt skulle forholde sig således. Jeg tænker nu hvor selv et proffesionelt fotografbureauet som Das Büro mener det må der vel være noget om snakken? – gad vide om de vil sælge ud af deres udstyr til billige penge…måske vil de endda bytte med en Nokia??

Mvh.
Henrik Malmvig


klander6624
Medlem

    Nu var det vist ikke lige  System kameraer og DSLR de sagde de var ligeså gode som, men derimod kompakt kameraer. Ja det er da et par klaphatte TV2 har der og ham den "såkaldte fotograf" jow jow..

    Men min HTC OneX tager da gode billeder at en mobil at være, men kan sgu ikke hamle op med min eks. Sony HX5V som er et kompakt kamera.

    Du skal være logget ind for at fortsætte