Velkomstgave

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Jens Bladt 5 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Jens Bladt
Medlem

Jeg har fået en Zeniq vejrstation fra DigitalFoto.

Den virker ikke. Kan ikke forbinde til serveren. Har prøvet på både VISTA og Windows XP – og husket atanføre Zeniq-programmet til undtagelser i firewall'en. USB senderen virker vist ikke (der kommer heller ikke lys i den).

Hvorfor skal vi bruge tid på sådan noget bras? Den virker kun som termometer og ur. Vejret virker ikke. Og hvorfor skal man bruge en computer? Så kan man jo lige så godt bare gå på http://www.DMI.dk En verjstation skal kunne sættes direkt til routeren og selv hente sine info på nettet. Ellers er det rent tidsspilde at have en vejrstation, efter min menig. 

MVH

Jens


Moogie
Medlem

  Har faktisk samme problem – dog tror jeg nok at USB senderen virker, har ihvertfald "taget den i at blinke", og det hele virkede da jeg satte den op første gang, men efterfølgende kommer beskeden om, at  "Can not connect to server". Hvad mon er galt, og mon nogen kan give et godt råd?..

   

  MVH

   

  kurt


  Jens Bladt
  Medlem

   Hej Kurt

   Jeg bliver faktisk nødt til at æde mine negative ord i mig igen. For nu virker det. Jeg har læst om andre, på nettet, der har haft samme oplevelse: Det virker ikke, men efter nogle dage – kommer en lille pop-up, der siger den har opdateret vejret (info vedr. Roskilde i mit tilfælde). Da jeg så trykkede på Registrer kanappen på bagsiden, kom alle vejrdata ind på den lille skærm : Delvist skyet og 19-20 grader de næste 4-5 dage 🙂

   Jeg håber det går dig ligesådan, så lad være at slette programmet Weather på din PC 😉

   MVH

   Jens

   Du skal være logget ind for at fortsætte