Filmvisning på TV

Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  anemone1944 6 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
anemone1944
Medlem

Jeg har er Canon spejlreflekskamera EOS 500D, som jeg glædede mig til, også at tage film i HD og afspille på mit ret nye Samsung tv der er fuld HD.

DET kan jeg ikke, Filformatet kan ikke genkendes,og jeg har også prøvet at brænde filmen ned på dvd, og sætte den i afspilleren. Intet resultat. På min PC kan jeg heller ikke afspille filmen, uden der kommer brede vandrette striper på.

Når jeg tager en film med mit Canom G10, får jeg flotte billeder på PC'en, men kan heller ikke se dem på mit TV.

Er der nogen der ved hvad jeg (måske) gør forkert, og måske har en løsning? Det ville jeg være rigtig glad for.

Hilsen Aase Arildslund 


Steen Jensen
Medlem

  Hej Aase. Formatet du optager med er i MOV format. Du er nødt til at konvertere dette format til et format der kan bruges på det medie hvor du vil afspille filen..

  Spørg evt på forummet på kameratest.dk. Der er rigtig mange Canon folk der sikkert kan hjælpe mere.


  ClausStrib
  Medlem

   Den nemme måde, er at sætte hdmi kabel fra kamera direkte i TV.

   Den besværlige og ofte frustrende metode, er at konvertere filmen til andet format, som evt kan brændes på DVD. Det kræver dog at kvaliteten sænkes, da DVD afspillere normalt ikke kan læse HD formater. bluerayafspillere kan som regel afspille konverterede HD film.

   Jeg har tidligere brugt cyberlink power director til at rette og konvertere hd film, samt brænde dem til DVD skiver (der findes mange andre programmer der kan gøre det og ligeså mange, som påstår de kan gøre det men som ikke virker ordentligt). Fælles for dem jeg har stiftet bekendtskab med, er at det kræver en rimelig kraftig pc med godt med RAM og alligevel tager konverteringer forholdsvis lang tid.

   En anden "nem" løsning, er at sætte pc til TV'et med hdmi kabel og afspille direkte fra pc'en. Hvis du kører windows 7 kan mediaplayer normalt vise .mov format uden problemer, ellers kan den gratis VLC player.

   Uanset hvad, så er hd-video til at få grå hår af, da der er så mange formater og nogen enheder kan læse nogle formater og andre enheder nogle andre formater.


   anemone1944
   Medlem

    Tusind tak for hjælpen, jeg vil prøve på kameratest.

    Hilsen Aase


    anemone1944
    Medlem

     Hej Claus

     Tusind tak for hjælpen med dine forslag til  forskellige muligheder, der er noget at gå i gang med, jeg har prøvet at konventere filmen på et program der hedder 2Any video converter2, og også afspillet det på min blueray, det blev ikke noget at prale af. Men det t var måske ikke det rigtige program, Men du har helt ret i det er til at få grå hår af, har heldigvis ikke fået det endnu – hi, hi.

     Hilsen

     Aase

     Du skal være logget ind for at fortsætte