nyt kamera system versus spejlrefleks???

Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  klander6624 3 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
michael80
Medlem

Hej jeg har et gammel Sony dsc-w170 kamera og overvejer et nyt. det nuværende fokuserer langsomt og der er nemt rystelser og billeder i mørke er ikke længere gode.

 

jeg ønsker et der er hurtigt til at være klar og tage billedet, som er godt i højlys (evt modlys) på stranden og i mørke omgivelser med dårligt lys. det må meget gerne kunne levere en fornuftig zoom, der er bedre end det nuværende.

 

 

jeg ved ikke om det skal være det ene eller det andet, så der håber jeg I kan hjælpe.

 

jeg dobbelposter denne i spejlreflekskamera gruppen også

 

på forhånd mange tak for jeres svar


klander6624
Medlem

  Du skal da bare have et Sony DSC-HX60V

  Men alle kameraer er idag  7x gange hurtigere end du har nu 😉

  Om du vælger et spejlrefleks eller et spejlløst systemkamera er hovedsageligt et spørgsmål om du foretrækker et stort kamera  eller et mindre kamera . idag kan de spejlløse ALT hvad spejlrefleks kan og hvis du forventer at bruge det til video, er de ofte bedre da de har autofokus også når der zoomes ud eller ind (det har mange spejlrefleks kameraer ikke).

  Der er idag et større udbud af tilbehør til spejlrefleks end til de spejlløse, men med en adapter kan de spejlløse bruge spejlrefleks-objektiverne, dog ofte (men ikke med alle systemer) med langsommereautofokus end samme objektiv på spejlrefleks (de to systemer bruger forskellige autofokus.-systemer).

   

  Både de spejlløse systemkameraer og spejlrefleks har den fordel at man kan vælge det objektiv der er bedst egnet til den ønskede opgave – forudsat at man ønsker at investere i andre objektiver end det kit-objektiv der sædvanligvis følger med.


  michael80
  Medlem

   mange tak 

    

   jeg har indsnævret det til samsung wb200f eller 250f eller sony dsc-830

    

   en lidt dyrere er 

   Nikon Coolpix S9400 

    

   hvad synes I. umiddelbart bliver det ikk sony igen da deres hukommelseskort er dyrere og fordi kabel til tilslutning til pc er træls på det sony vi har


   klander6624
   Medlem

    Hvis du vil have et kamera der "som er godt i højlys (evt modlys) på stranden og i mørke omgivelser med dårligt lys" skal du nok slippe mere end de 1000-1200 kr du snakker om her, jeg havde forslået et  Sony DSC-HX60V og det kan alt det du vil have og det har alm sd kort til billederne. 

    Samsung kan ikke lave kameraer der tager gode billeder, Nikon'en du nævner er rimelig men igen så kan du ligeså godt bruge din mobil hvis du har en.

    Men skal det være lillebitte er et Canon PowerShot S110HS  en mulighed, den koster ca 14-1500 kr

    Du skal være logget ind for at fortsætte