Hjælp til login

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Allan Gabe 7 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
Allan Gabe
Medlem

Opret ny bruger
Du skal oprette en gratis brugerprofil for at kunne skrive og lægge billeder ind i vores forum. Med en gratis brugerprofil får du også vores ugentlige nyhedsbrev samt adgang til udvalgte låste kurser og artikler.
 

Hvis du er abonnent på magasinet DIGITAL FOTO skal du tilføje dit abonnementsnummer under din profil. Det giver dig adgang til eksklusivt indhold indhold, som er forbeholdt vores abonnenter.

 

Find mere hjælp på:
http://www.digitalfotoonline.dk/faq
 

 
Hjælp til login

Mit abonnementsnummer virker ikke?
Indtast dit abonnementsnummer uden punktummer under din profil. Hvis du får en fejlmeddelelse, kan du kontakte kundeservice og høre om der er en fejl med din abonnementsstatus.

Min emailadresse er ugyldig?
Hvis systemet ikke vil godtage din emailadresse, så er du sikkert allerede oprettet. Prøv at klikke på linket "Glemt adgangskode", så vil du modtage en email med yderligere information. Obs. hvis du ikke modtager en email, bør du undersøge om mailen er endt i et såkaldt "spamfilter". Kontakt evt. din internetudbyder. Du kan også være kommet til at oprette dig med en anden emailadresse – eller have tastet forkert under oprettelse, i så fald bør du oprette en ny brugerprofil.

Slettet eller inaktiv brugerprofil?
Hvis du har en inaktiv brugerprofil eller har slettet din brugerprofil på dette site eller et andet af Bonnier Publications websites, kan du desværre ikke genbruge din emailadresse. Du skal derfor oprette en ny brugerprofil med en ny emailadresse.
Du kan få en ny emailadresse her: http://www.gmail.com

 

Har du spørgsmål vedr. din Keepit backup?
Så skriv en email til Keepit's kundeservice

https://www.keepit.com/contact?lang=dk

 

Har du spørgsmål til dit abonnement på bladet?
Kontakt DIGITAL FOTO's kundeservice:

http://digitalfotoonline.dk/kundeservice

Med venlig hilsen
Digitalfotoonline.dk

Du skal være logget ind for at fortsætte