Canon EOS 5D Mark II samt de mere profesionelle modeller kritiseres for uskarpe billeder

Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Flemming Larsson 5 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
Bloch Olesen
Medlem

Jeg undres meget da jeg i denne weekend for første gang har hørt at EOS 5D MARK II laver så uskarpe billeder at det nu er skiftet ud med Nikon.

Jeg har aldrig hørt denne kritik og er da røstet da jeg nu har haft en drøm om at invistere i EOS 5D MARK III?

Normalt følger jeg med hvis lige præcis denne slags kritik høres, skrives eller i form af test kommer frem. Jeg har ikke hørt dette før.

Har i????


klander6624
Medlem

  Alle ting kan fejle jeg kender 1 der har fået byttet hans helt nye Nikon D800E får næsten samme fejl, så lad dig ikke gå på af det, EOS5 III er et rigitg godt kammera. Men ja selv en rolls royce kan være død ved amkomsten til ejeren..

   

  Men har prøvet at bruge et EOS5D II og et 5D III og ja savlen løber endnu.


  Bloch Olesen
  Medlem

   Nu undres jeg så heller så meget mere i mine øjne er det altid personen bag kameraet dog er der så undtagelser eller uvidenhed.

   Tak for din tid


   klander6624
   Medlem

    Du har ret kameraet er ikke bedre end den der er bag ved det, ligesom alle biler kører perfekt ind til et menneske sidder sig bar rattet.

    Kender flere der har haft kompakt kamera i mange og så vil have bedre billedekvalitet og køber så et DSLR til måske 8000 kr, og tror straks at de får meget bedre billeder men det gør de jo så ikke, fordi et DSLR er ikke et kompakt kamera.

    Et DSLR skal man sætte sig ind hvordan virker og man skal måske til at bruge A-P-S og ikke mindst det frygtede M for at får de gode billeder, og det er meget besværligt. Og så bliver der ofte nogle billige DSLR til salg igen 😉 men Nikon er ikke bedre end Canon til at tage billeder og ligeså modsat, de er lige gode, den store forskel i dem er deres menu og opsætning og nogen kan lige datteren og nogen moren 😉

    Som en professionel fotograf kommenterede.

    Et godt billede er (mindst) 80% fotografen. Udstyret kan hjælpe, men en god fotograf kan få mesterværker selv med et "primitivt" kompaktkamera. Det gode udstyr giver simpelthen større muligheder.

    Du skal være logget ind for at fortsætte