Hvilket skal det være?

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Henning Borello Carlsen 5 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Helene Bodssen
Medlem

Som så mange andre søger jeg hjælp til at finde det rigtige kamera. Men forskellen er nok, at jeg har færre kriterier og et lavere budget.

Jeg vil i bund og grund bare gerne have et godt spejlreflekskamera eller kompaktkamera(Men kun et af dem der kan det samme som spejlrefleks og har den lange linse på), som ikke er MEGA stort og som tager gode billeder. Men det er ikke noget jeg skal lære noget af eller bliver prof. i, derfor vil jeg heller ikke betale så voldsomt meget for det.

 

2000 er mit maksimum, køber også gerne brugt 🙂

Håber I kan hjælpe!

 Hej Helene

 Nu vil jeg 'prakke dig noget på'wink: Jeg har et udmærket DSLR (spejlrefleks) kamera: Olympus E-420, som jeg muligvis vil sælge.

Det er 2½ år gammelt, der medfølger  2 zoomobjektiver, taske, batteri med oplader, hukommelseskort, ledninger til pc og TV og en omfattende brugsanvisning samt den rådgivning, du har brug for. Du skal få det hele for dine 2000, det er knap halvdelen af det, jeg gav for det (regning haves). Kameraet er 100% i orden og tager gode billeder, som jeg gerne sender dig prøver på, og så er det et af de mindre, som du efterlyser.

 Og for 2000 kr får du altså kun brugt, når vi snakker spejlrefleks.

 Mvh Henning

Du skal være logget ind for at fortsætte