Hvornår kommer canon 5D opgraderingen?

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Emma Line Holm Sejersen 6 år siden.
Oprettet af
Emma Line Holm Sejersen
Medlem

Hej, jeg ville bare lige høre om nogle af jer ved hvornår canon 5D opgraderingen udkommer, og om I synes at det kan betale sig at købe det, i stedet for fx. canon 7D ?

jeg har i længere tid gerne ville have et bedre og mere pro spejlreflekskamera men er i tvivl om hvilket jeg skal vælge.. prisen skal helst ikke være sp meget over de 10.000 kr.

tak på forhånd!

-Emma Line, 16

Jeg bruger selv http://www.canonrumors.com når jeg skal have et bud.

Producenterne holder kortene tæt ind til kroppen, så husk hvad du læser er ikke Canons udmelding, men noget som nogen har hørt , set eller fundet på, altså rygter og rygter de kan såmænd lige så godt være opspind, men også den ægte vare.
En opdatering af 5D vil med en dagspris idag på godt 15.000, efter mit bedste skøn IKKE komme under 10.000 som er dit maks, og derfor kan du lieg så godt købe nu.

Min gamle far på 77 havde en ven der gik og ventede på den nye Volvo, tilbage i tresserne. Da han havde besluttet sig gik han til den kolale Volvoforhandler og de talte frem og tilbage, og kom da også til at snakke om den nye Volvo der kom om nogle måneder. Han besluttede at vente for "det var jo den nye model", og sådan gik det i 5 år. Hver gang han var hos den lokale, så var der en ny på vej og han døde faktisk inden han fik købt sin drømmebil.

Husk på at hvis du venter, så der er bilelder som du IKKE får taget, og når du køber, så går der kun et halv års tid så er der rygter om et nyt kamera, og så kan man glæde sig over ALLE de billeder man så har fået taget.

Summa summarum: det bedste kamera er det du har i hånden, fordi det der er under udvikling på fabrikken i Japan, IKKE er i dine hænder og derfor kan du ikke bruge det…..

Mit råd. Køb dit nye kamera NU og kom ud og tag en masse billeder og oplev den store glæde man kan få, ved denne fantastiske hobby.

Venlig hilsen

Mogens Christensen
http://www.fotokurser.careteam.dk
http://www.livedrive-backup.dk

Venlig hilsen

hej igen!

 

tusind tak for det lange og uddybende svar! jeg kan sagtens se din pointe, og har nu taget det i betragtning 🙂

Du skal være logget ind for at fortsætte