Køb af spejlreflekskamera

Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Henning Borello Carlsen 5 år siden.
Oprettet af
Rikke Kjeld
Medlem

Hej

Jeg er på udkig efter et spejlrefleks til en maks pris på 5000 kr. Jeg har siddet og læst lidt og endda været i Japanfoto for så at høre på en ung fyr som vidste mindre end jeg, hvilket var lidt frustrerende. Derfor håber jeg på at en venlig sjæl kan hjælpe lidt 🙂

Jeg har kigget på et Nikon D5100 og et Canon EOS 600D. Er der den store forskel eller er der andre som er bedre i denne prisklasse ?

Mvh

Rikke

Der er næppe den store forskel – køb det kamera der ligger bedst i DIN hånd og hvor knapperne sidder, så de passer til DINE fingre.


Rikke Kjeld
Medlem

  Er der andre der er bedre i prisklassen 5000 kr? 

  Om det bedste for sdig er Canon, NIkon eller Sony afhænger af dine behov.

  Alle 3 producenter laver gode kameraer, forskellene er primært at nogle er bedre til nogle typer foto end andre – og til andre typer foto er et andet mærke bedst.

  Men uanset hvad du vælger – hvis du begynder at arbejde seriøst med at fotografere vil du efter nogen  tid ønske mere tilbehør (andet objektiv, ekstern blitz etc.).

  Hej Rikke

  Det kommer også lidt an på, hvad du mest skal bruge det til. Er det i al slags vejr og sport/action, er Pentax K-30 et godt bud (det er under alle omstændigheder værd at tage med i overvejelserne), men det kniber nok at finde det til 5000.

  Din oplevelse i Japanfoto har jeg også haft – ævsad

  Mvh  Henning

  Du skal være logget ind for at fortsætte