Køb kamera på ebay?

Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  mic_n 2 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
D.kirstejn
Medlem

Hej. Hvis nu man går ind til en fotoforhandler og finder ud af hvad man vil have, er der så nogle af jer der har bestilt hjem via ebay. Kan se at priserne er noget lavere og tænkte jeg kunne få lidt mere med for de kroner jeg så vil spare. Eller er det en dum ide? Vh Daniel


hebca
Participant

  Hej Daniel

  Ja, det er absolut en 'dum' ide. Du bruger fotohandelerens tid og ekspertise og tærer på hans investering i butik og varelager, som han bl.a. kan vise dig. Og er ideen ikke dum, så er den i hvert fald ikke særlig anstændig.

  Og husk også på, at når du har købt hos fotohandeleren ved du også altid, hvor du skal reklamere, hvis der bliver problemer med produktet, lige som du altid efterfølgende kan få vejledning af ham.

  Derimod har du selvfølgelig lov til at forsøge at få fotohandeleren ned i pris, og så bliver forskellen til e-bay sikkert ikke særlig stor. Der findes faktisk fotohandlere, der sælger til stort set internetpriser.

  Vh

  Henning


  D.kirstejn
  Medlem

   Hej Henning tak for svar, så vil jeg tage ind til forhandleren og forhandle lidt om prisen når han har hjulpet mig med hvad jeg vil have


   mic_n
   Medlem

    Hvad med hvis det er andet foto udstyr eller er kvaliteten på det fra Ebay generelt så dårligt det vil være spild af penge? Er jo noget billigere derinde.

    Du skal være logget ind for at fortsætte