Kursus i Lumix DMC-G2

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Peder Pan 5 år siden.
Oprettet af
Rikke Birkedal
Medlem

Vi købte for 1 år siden et Lumix. Har været på et kort fotokursus gennem AOF, som var udmærket, men han kendte kun til Canon og Nikon. Vi lærte de mest basale ting om brug af A og S funktionen, men synes, det er supersvært at finde rundt i på vores kamera.

Håber derfor nogle vil give os et lille kamera-kursus (selvfølgelig mod betaling). Vi tager primært billeder af vores børn, men da vi rejser 6 uger til Japan til marts/april, vil vi jo rigtig gerne lære at tage gode billeder inden da, især natur og arkitektur.

vh Rikke

Hej Rikke.

Som erfaren kursusholder er knapperne S og A nogle af de vigtiste hvis du vil lære at være kreativ med dit kamera. mend er er mange andre knapper på et sådant kamera, og en del af dem er efter mit bedste skøn fukldstændigt ligegyldige i forhold til almindelig fotografering.

Jeg har rejst det meste af danmark rundt for at undervise folk og almindelig fotografering, men oså specifikt på en enkelt kameramodel.

Hvis du kontakter mig på 61672887, kan vi snakke om det og jeg er frisk på at give dig en pris på et lille "hjemmekursus".

Venlig hilsen

Mogens Christensen
http://www.fotokurser.careteam.dk


Peder Pan
Medlem

    Hej Rikke

     

    Jeg kan varmt anbefale et af Mogens kursurs, da han han nemt ved at fange den enkeldte og fortælle på den niveau man er med sit kamera

    Mvh Peder

    Du skal være logget ind for at fortsætte