Nikon, men hvilket ét?

Dette emne indeholder 5 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  knerk-e9a3ed328d 5 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Michael Kaas Eberhardt
Medlem

Jeg er desværre kommet til, at dumme mig;

Nikon D300 havde jeg for et par måneder siden, men blev så overbevist om, at jeg med mobilen kunne ta´ lige så go´e billeder…

Men, nej, det kunne jeg da se´fø´li ikke!! Men jeg havde allerede solgt mit kamera.

Mit spørgsmål er så?

Hvilket Nikon kamera skal jeg så købe?

D90

D300s

D 5100

D 7000

Eller…

På forhånd, tak.

Michael

 

 

 

 

 

 

Hej Michael.

Du skal afgive mange fler informationer før du kan få vejledning her på siden. Hvis du går ind i en fotobutik og stiller det samme spørgsmål, så er jeg sikker på at der vil være nogle fotohandlere der fortæller dig at du skal købe det dyreste af dem.

En god fotohandler spørger dig om hvad du fotograferer, specielle interesser, hobby, indendørs udendørs, samt hvad du har haft før og hvorfor du solgte det samt dit budget.

Når de ting er på plads kan han give dig kvalificveret vejledning.

Hvis du vil svare på disse spørgsmål er det nemmere for alle at rådgive dig, men husk at uanset hvilket af de nævnte modeller du køber vil du IKKE kunne se forskel på billederne……..men der er andre parametre ved jeg godt.

 

Hilsen

Mogens Christensen

http://fotokurser.careteam.dk
http://www.livedrive-backup.dk


Willy Madsen
Medlem

  Jeg synes helt sikkert Nikon D7000. Har det selv og det opfylder alle mine krav. Jeg bruger stort set al min tid på fotografering.

   

  http://www.dpreview.com/reviews/nikond7000/

  @Willy – bruger du så det 18-105 objektiv som følger med kittet er hva'?

  Jeg sidder selv og venter på at happii.dk får nogle D7000 hjem, men er lidt i tvivl. De tilbyder dem også med 16-85 eller 18-200.

  På YouTube har jeg kigget lidt på [url=http://www.youtube.com/watch?v=JBsRWXwWyCo&feature=related] ham her[/url] og han mener at 18-105'eren er den bedste til all round brug.

  Jeg er nystartet fotograf og var lige ved at købe et Nikon D7000 men fik et råd fra en bekendt (prof. fotograf) at jeg skulle prøve med et D5100 og så i stedet bruge pengene på objektiver.

  Det har jeg så gjort; AF-S Nikkor 16-85mm f:3.5-5.6G ED og et lille lækkert AF-S Nikkor 50 mm f:1.8G……….jeg er meget imponeret, men nu er jeg jo også bare en glad amatør…..

  Michael

  exif | Aperture: f/5 | Camera: NIKON CORPORATION NIKON D5100 | Exposure time: 1/100 | Focal length: 50 mm | ISO: 400

  knerk-e9a3ed328d
  Participant

   Hej Michael

   Jeg er absolut ikke professionel,men hvordan kan du overhovedet komme på tanke om at en mobiltelefon kan tage et billede du kan bruge,når du havde et D 300,så er der noget så er der en strikkefejl i kysen,der er da artikler nok,der beskriver ens ønskner.

   Køb nu et D7000 når det engang kommer til Danmark igen,så bliver du glad

   Du skal være logget ind for at fortsætte