Nyt kamera – men hvilket?

Dette emne indeholder 6 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  gotke98 4 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
gotke98
Medlem

Hej alle!

Jeg har lige nu kameraet Canon EOS 1100d, som jeg fik i gave sidste år.

Som objektiv bruger jeg det som fulgte med kameraet, og mit sigma 70-300 mm f4-5.6

Jeg synes nu, at mit kamera er alt for begynder agtigt, og jeg vil utrolig gerne købe et nyt! Det skal dog kunne passe til mit sigma objektiv, så det vil sige 58mm

Nogle forslag, til hvilket kamera jeg skal købe/overveje at købe?

Mange tak på forhånd 🙂

Da du ønsker at bruge de objektiver du har, skal det være et "større" Canon-hus.

Hvilket vil være et pengespørgsmål.

Muligheder kunne være EOS 650/700 eller evt. det helt nye EOS 70D (som er på vej til butikkerne).


Careteam
Medlem

  Hej sandra.

  Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad ordret "begynderagtigt" dækker over i din verden. der er mange der tror at fordi de køber et nyt kamera, så blive ders billeder bare meget bedre, men sådan er det ikke. Der er selvfølgelig noget omkring opløsning i en større model, men som eksempel:

  Hvis nu du låner en formel 1 racer af verdensmesteren, og han løner din eller din mor og fars bil, hvem tror du så der vinder det racerløb, ja det er det samme med et kamera, du får ikke bedre bilelder med en større model, du får flere muligheder, større billeder, flere fokuspunkter, flere billeder pr. sek, men ikke absolut bedre billeder.

  Hvis du vil gøre det smart for dig selv, så skal du få styr på teknikken i dit kamera, og så skal du bruge megen tid på at kigge i søgeren INDEn du tager billeder (komposition). Løn nogle bøger på biblioteket omkring komposition, eller  søg blandt youtube videoer, der er masser at gå i gang med.

  Venlig hilsen

  Mogens Christensen
  http://www.fotokurser.careteam.dk


  gotke98
  Medlem

   Hej Mogens.
   Nej jeg tror ikke at jeg får bedre billeder, af at købe et nyt kamera, men jeg får mange flere muligheder som du selv siger og det er det jeg gerne vil have.
   Jeg føler, at jeg selv har helt styr på mit nuværende kamera, og jeg vil rigtig gerne kaste mig ud i et mere udfordrende kamera, med nogle mere udfordrende ting.
   Jeg kan selvfølgelig godt se hvad du mener, og jeg tror også jeg vil gå i gang med at lede efter nogle bøger og kigge lidt på youtube.

   Mange tak for det hurtige, og lange svar 🙂


   gotke98
   Medlem

    Tak for svaret. Dem vil jeg gå i gang med at kigge lidt på og få sammenlignet!

    Hej Sandra

    Prøv at klikke ind på flickr.com, derefter på explore og så Camera Finder. Her kan du finde billeder taget med næsten et hvilket som helst kamera, og så kan du jo vælge ud fra dem – hvis du ellers kan se forskel.

    Vh

    Henning


    gotke98
    Medlem

     Okay, det vil jeg gøre!

     Du skal være logget ind for at fortsætte