Valg af spejlrefleks kamera.

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Laura Andersen 5 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
malte skovgaard
Medlem

Hey der ude.

Jeg har gået længe og ville købe et fedt spejlrefleks kamera, men da jeg er ny i denne verden, er det som en stor jungle for mig. Derfor sørger jeg lidt hjælp til at finde frem til det rette mærke, kamerahus, kamera objektive og selvfølgelig pris. 

Jeg sørger et kamerahus, der har mange funktioner og indstilninger . Vægten er ikke det store problem, bare det ligger godt i hånden. Jeg har hørt at selve kamerahuset har ikke den store betydning, når det er til semi-pro fotografering, men derimod objektivet. 

Jeg gerne have et kamera, der kan tage nogle flotte natur billeder, og gerne close-up billeder. Udover det skal det bruges til familie billeder, fest, og rejser. 

Jeg ville være glad for hvis i havde nogle god bud eller gode  erfarninger, som i kunne dele  med mig. 

Tak på forhånd. 

Kh Malte S. 


Peder Pan
Medlem

  Hej Malte

   

  Det er lidt af en religion du spørger om- men prøv at google fotos der er taget med en canon 5 d ll som er et full frame camera, som mange af mine foto venner har- bare mit forslag dernæst det svære valg objektiverne, som er svært at anbefale alt efter behov.

   

  Mvh peder

  Jeg har næsten lige købt et Canon eos 600D, og det fungere rigtigt fint til det hele ! Jeg bruger det til familie sammenkomster, og til min hobby, jeg er stadig amatør, men jeg synes det fungere rigtig godt, og jeg har stadig ikke lært at bruge det fuldt ud! 
  Men det er jo også vigtigt at have en god linse! 

   

  Men hvis det ikke skal være alt for dyrt, så er Canon eos 550D eller Canon 600D nogen gode modeller, som kan bruges til meget! 

  Billedet nedenuder, har jeg taget med mit canon 600D, har også flere inde på min tråd; http://digitalfotoonline.dk/forum/Vis%20dit%20billede/solnedgange-vand-og-andet

  Du kan se ude i siden hvilke der er tage med 600D, og mit kamera før, som var et Canon eos 350D. 

  Held og lykke, håber dette hjalp lidt! 

  exif | Aperture: f/4.5 | Camera: Canon Canon EOS 600D | Exposure time: 1/640 | Focal length: 33 mm | ISO: 400

  Du skal være logget ind for at fortsætte