Rettigheder til uploade billeder – IKKE mere dine!?! :-O

Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Allan Gabe 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
Gnyff
Medlem

Jeg undrede mig noget over den meget begrænsede information, jeg kunne finde omkring konkurrencerne. Det er ikke fordi jeg mener mine billeder er guld værd. Men efter at en veninde havde "en uheldig oplevelse" med et billede Facebook havde solgt til kommerciel brug, er det blevet lidt en kæphest: ALLE bør gøre explicit opmærksom på, hvis de mener at overtage rettigheder til folks billeder når de uploader dem (fx ifbm. en konkurrence.)

Det eneste jeg kan finde om sagen her er i juridisk information. (klippet ind nederst)

Som jeg læser det har Bonnier faktisk reserveret sig ret til vederlagsfrit og i al fremtid at benytte alle uploadede billeder (dvs. ikke kun de præmierede)???? Synes I det er i orden?

———————

"Når du skriver et indlæg eller lægger fotos ind på digitalfotoonline.dk accepterer du samtidig, at DIGITAL FOTO og Bonnier Publications A/S har ret til at offentliggøre eller på anden måde gøre brug af dit indlæg og dine fotos i alle eksisterende, såvel som fremtidige, trykte og elektroniske medier med tilknytning til DIGITAL FOTO eller Bonnier Publications A/S." """"


klander6624
Spectator

    Det er derfor jeg ALDRIG deltager i konkurrencerne, og ligger heller ikke foto op steder hvor det er lidt la la at ligge dem op eks Facebook.

    Men hvis nu Digital Foto skrev " hej venner kom med jeres billeder til konkurrencerne og DET ER OS DER EJER DEM BAGEFTER"

    hvor mange deltager tror du så der var ?


    Allan Gabe
    Medlem

       

      Kære Anders og Kurt
       
      I fraskriver jer bestemt ikke ejerskab af jeres billeder ved at deltage i fotokonkurrencerne, I giver blot os brugsret til dem. Så vi fx har mulighed for at trykke vinderbilleder i magasinet eller bruge dem i nyhedsbreve, når vi skriver om konkurrencen.

      Med venlig hilsen
      Allan Hjelm Gabe
      Digitalfotoonline.dk


      bloch olesen
      Spectator

        jep dette ville jeg også sige.

        Jeg opdagede da jeg stavede overskriften forkert  og vil ændre denne på det uploade billed til konkurrencen –  hjælper det ikke at tykke på Delete for det virker ikke!!!

        Hvad gør du så???


        Allan Gabe
        Medlem

          Hej Berit

          "Delete" sletter kun billedet, vælg knappen "Rediger", så burde du kunne rette i overskriften. Hvis ikke, så kopier et link ind til billede her og skriv hvad vi skal rette det til, så skal vi nok gøre det for dig.

          Med venlig hilsen
          Allan Hjelm Gabe
          Digitalfotoonline.dk

          Du skal være logget ind for at fortsætte