Start billeder for en ny bruger –

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  RieD 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Kennie Greth
Medlem

Er helt ny, kameraet er købt i dag. Har førhen leget med tankerne om at fotografere og redigere, hvilket har ført til en del kurser herom og lån af diverse kameraer. Nu er skidtet taget og kameraet er endelig købt – stor beslutning for en su modtager! 

Første billed blev lidt leg og af en regnvåd blomst og derefter et billed af ild og brande – klassikere, i know.. I morgen vil der kommer mere krative billeder, lidt mere provokerende – blandt andet en brændende bamse. Idéerne er mange og der skal prøves en masse ting af det næste stykke tid. 

Håber at modtage en masse konstruktiv kritik og ærlige meninger. Hermed par små startbilleder! smiley

Regnvåd blomst, lidt redigeret i Photoshop med fritlægning af blomst og farveændring. Dog gjort kort og ikke allerbedste redigering.

exif | Aperture: f/5 | Camera: Canon Canon EOS 1100D | Exposure time: 1/60 | Focal length: 41 mm | ISO: 320

Brand. Prøvebilled af ild, skal starte som brandmand snart og håber på en masse fede billeder med ild som en effekt, derfor skulle det prøves. Modtager gerne råd og kritik for at opnå bedre ild fotos :)

exif | Aperture: f/5.6 | Camera: Canon Canon EOS 1100D | Exposure time: 1/60 | Focal length: 55 mm | ISO: 800

RieD
Medlem

    Hej Kennie.

    Ganske gode billeder af en starter 🙂

    Her blot et par korte fif…

    Blomsten er flot…kunstnerisk flot…men lidt kedelig i længden…billedet er "låst" og på sigt vil stilstanden (måske) kede dig :-)…fang et insekt på bladene e.lign. for at gøre det mere levende…just my opinion…når det er sagt, så vil du med fordel, kunne fjerne det "tørre" blad oppe til venstre for midten, inden du skyder blomsten…den forvirrer sanserne…ligesom du måske ville få et højere kunstnerisk indtryk ved at fjerne "fejl" på bladene…skal den være perfekt i det kunstneriske indtryk, bliver du nødt til at lave den slags fiflerier…

    Brændet er flot…dog er det for uskarpt…du ville med fordel kunne sætte blænden til en 8-9 stykker, for at opnå et mere roligt udtryk i billedet…lige nu skal øjet søge efter det skarpe og det er svært at se hvor du har fokuseret…farverne er en smule overstyrede…orange er flot…i den naturlige farve…lidt rodet billede, men man fornemmer varmen..og det er godt.

    Tillykke med kameraet 🙂

    Mange hilsner

    Rie Dueholm

    Du skal være logget ind for at fortsætte