Stationær UFO sfære fotograferet over Odense

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Brian Jørgensen 6 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Brian Jørgensen
Medlem

Et stationært kugleformet UFO (sfære) er blevet fotograferet hvilende på en sky i solnedgangen over Odense (set fra Holluf Pile i området mellem Bilka og Syddansk universitet) 13. September 2009 kl. 19.36 lokal tid. Læs blandt andet hvad SUFOI (Scandinavisk UFO Information) og John Cappelen fra DMI har sagt om dette objekt/fænomen.

http://ufobilleder.blogspot.com/2011/09/ufo-sfaere-fotograferet-odense.html

lol skidt eller insekt på linsen, er da løsningen her total til grin at folk tror de kan se ufo.er rundt i luften, brug logikken og spørg dig selv hvis de er så overlegne på teknik hvilket de skal være, så ville de da for længst have landet og kontaktet os, eller helt været ligeglad med os og derefter høstet al det råmatriale de kan bruge herfra..

 

det korte er at de skal komme fra en anden galaks, altså skal de rejse så langt at den lange rejse vi har gang i til mars, eller planlægger gør de vist kun, blot vil svare til en tur i den lokale grilbar, altså vil de være flere år om at rejse den distance med vores viden…..

 

 

Tak for svaret.

Det undrer mig så gevaldigt, hvordan SUFOI (Scandinavisk UFO Information) kan tage så grueligt fejl af et støvkorn på en sensor, når de nu er eksperter på området og ikke har bestilt andet end at opklare optiske illusioner de sidste par årtier?

Desuden er jeg udemærket godt klar over hvordan støvkorn tager sig ud på fotografiet, og det her er ikke et støvkorn. Der er taget 4 billeder lige efter hinanden og alle med små afvigelser i vinklen på objektet, og dette ville have afsløret et evt. støvkorn.

Forøvrigt, så har jeg lige smidt en ny post på min blog, tjek den ud og se hvad i så siger til den: Klassisk Cigarformet UFO fotograferet over Odense

Du skal være logget ind for at fortsætte